Sejur 4 zile Venetia

 

Va propunem un sejur de 4 zile la Venetia.

1) Transport cu avionul

Plecarea 14.06.2012 Bucuresti  -compania Wizzair 129.00 ron

Intoarcerea 17.06.2012 Venetia -compania Wizzair 209.00 ron

2)Cazare pentru 3 nopti

Camera dubla -pret pt 3 nopti –  1355.04  Ron(anulare gratuita,mic dejun inclus)

http://www.booking.com/hotel/it/alloggi-santa-sofia.ro.html?sid=41ec0fe89d6fb115092e8a5039dba1e1;dcid=1;checkin=2012-06-14;checkout=2012-06-17;srfid=aaeae98428a665ec13abf0b567d05656X15

Complexul Alloggi Santa Sofia este amplasat în vechiul cartier Cannaregio din centrul Veneţiei. Acesta se află la doar 300 de metri de Grand Canal şi vă oferă camere liniştite, mobilate simplu.

Camerele de la Santa Sofia vă oferă vederi peste acoperişurile clădirilor din Veneţia. Toate camerele includ un mini-bar, un TV, aer condiţionat şi o baie privată cu un duş cu hidromasaj.

Santa Sofia vă oferă zilnic un mic dejun tip bufet. De asemenea, puteţi servi mese tipice veneţiene la restaurantul complexului Santa Sofia, ”Trattoria da Rino”, aflat în imediata vecinătate.

Staţia de vaporetto (autobuz public pe apă) Cà d’Oro se află la doar câţiva metri de Santa Sofia Alloggi. De asemenea, după o plimbare pe jos de numai 10 minute veţi ajunge la Podul Rialto.

Despre Venetia

Venetia ofera turistilor o atmosfera atat de romantica dar nu trebuie sa va lasati aerul orasului sa va amorteasca complet ci trebuie sa profitati din plin de frumusetile lui. Venetia are o multime de obiective turistice ce merita vizitate din gondola sau pur si simplu in timpul unei plimbari. Venetia are obiective turistice din belsug si mai jos puteti vedea in detaliu cateva dintre acestea.

Obiective turistice

1)Basilica di San Marco este biserica cea mai cunoscuta din Venetia si unul din cele mai bune exemple de arhitectura bizantina. Ea se afla in Piata San Marco.

2)Piata San Marco este piata cea mai cunoscuta din Venetia inconjurata de cafenele si buticuri superbe.

3)Marele Canal-Venetia este impartita in insule si canale dar  Marele Canal este singurul canal mare cu adevarat. Are forma unul “S” in oglinda si are aproximativ 3,8 km lungime, 30-90 latime si o adancime de o medie de 5 metri. Marele Canal este cel mai bine cotat cartier din Venetia: casele sunt mai mari (construite intre sec XIII – XVIII), decoratiunile sunt la scala mult mai mare si dispune de cel mai usor transport cu barcile avand cel mai mare trafic cu barcile din oras.

4)Biserica Santa Maria Gloriosa dei Frari – este cea mai mare biserica din Venetia si se afla in mijlocul cartierului San Polo. Edificiul impozant este construit din caramizi in stil gotic italian.

5)Palatul Dogilor din Venetia este un exemplu superb de arhitectura gotica venetiana. Palatul Dogilor a servit ca senat, centru administrative, tribunal, arhiva publica si inchisoare pana in anul 1797 atunci cand a cazut republica venetiana.

6 )Ca’ d’Oro este cel mai frumos castel de pe Marele Canal.

7)San Giorgio Maggiore este una din insulele Venetiei aflandu-se la sud de insula principala.

8) Podul Rialto este un obiectiv turistic foarte important care atrage o multime de turisti anual. Podul Rialto este cel mai vechi pod peste Marele Canal si probabil cel mai cunoscut din oras.

9)Laguna Venetiei – este golful ingradit de la Marea Adriatica unde este situata Venetia. Laguna venetiana se intinde din Sile la nord pana in Brenta la sud, avand o suprafata de 550 km2.

10)Aqualandia este un aqua park care imita o insula din regiunea caraibeana din Marea Adriatica: o combinatie de buna dispozitie, distractie, sporturi extreme si jocuri acvatice. O oaza de relaxare si amuzament oferind locuri speciale acelora care isi doresc sa-si petreaca cateva ore de neuitat.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*