About Us

Suntem o echipă tânără, dornică de plimbări, de aventură, de lucruri bune și de distracție. Si la fel ca și tine o vrem la prețul real.

Știm siguri ca și tu te-ai saturat de comisioanele si taxele aberante ale unor agentii de voiaj, sau de asa zisele oferte care nu sunt oferte si de accea am incercat sa ne organizam singuri excursiile de la A la Z si am reusit. Surpriza, cu bani mult mai putini si conditii asemanatoare sau un pic mai ridicate.

Nimeni nu merita o vacanta mai mult decat cel care tocmai s-a intors dintr-o calatorie!

Impatimitii de calatorii cunosc foarte bine confortul libertatii pe care il da explorarea unor locuri tot timpul noi, cu valente noi, semnificatii noi si culturi diferite.

E o aventura in necunoscut, in care ne oprim doar atunci cand vrem, daca vrem. Nu se cunosc limite. Depinde doar de gradul de intelegere pe care suntem dispusi sa il avem fata de istoricul, cultura si farmecul natural al locului. Important e sa lasam lucrurile, oamenii, sa ne vorbeasca, si vom intelege.

Si atunci, calatoriile ne vor schimba o parte din realitatile cu care am fost obisnuiti… pentru ca imaginea pe care ne-o construim fata de o destinatie de vacanta poate sa fie diferita de cea pe care o vom gasi la capatul calatoriei noastre

Astfel, orice vacanta petrecuta intr-un loc anume va oferi experiente unice: „facem cunostinta” cu spiritul locului, observandu-l pana in cele mai mici detalii si insumand o multime de impresii irepetabile, caracteristice pentru acel loc. E ca o evadare. Nu doar din cotidian, nu numai din rutina zilelor obisnuite, ci, mai mult, „din noi insine”, din ritmul pe care ni l-am insusit. Atata vreme cat gasim ragazul de a ne lasa patrunsi de spiritul locurilor pe care le vizitam, perspectivele noastre se imbogatesc cu intelesuri, mereu altele si altele. La intoarcerea din calatorie, pastram inca in noi o particica din locul pe care l-am vazut si admirat.

Derulam filmul de calatorie si rememoram clipele frumoase, dar fotografiile nu ne ajuta prea mult. Farmecul unei calatorii depaseste cu mult imaginile de album, cel mult ele ne pot ajuta sa ne amintim „cum a fost”. Impresiile de calatorie raman impresii puternice, care nu se sterg si care ne lasa un usor aer nostalgic pentru ceva frumos, care a trecut.

Nu ne ramane decat sa stabilim care va fi urmatoarea destinatie de vacanta . . .