Parque Europa – Torrejon de Ardoz (Madrid)

       Intr-una din zilele petrecute in Madrid, dupa o dimineata intreaga de shopping , prietenul nostru Andy ne-a dus intr-un loc surpriza.

  La 20 km de Madrid se afla localitatea Torrejon de Ardoz unde se afla  “Parque  Europa”. Parc Europa este un parc complex de peste 23 de hectare.

       Acest parc are 17 replici in miniatura ale monumentelor europene si o piesa originala din zidul Berlinului. Fiecare replica are un panou explicativ despre monumentul original.

    Aici veti gasi: Poarta Brandenburg, Manneken Pis, Zidul Berlinului, Piața Europei, Teatrul grec, Atomium, Plaza Spaniei, Puerta de Alcalá, Sirena Mica, Turnul de Belém, Barca Vikinga, Podul Londrei, Fantana di Trevi, Podul Van Gogh, David -Michelangelo, Moara Olandeza, Turnul Eiffel, Cele trei gratii.

Parc Europa dispune de 3 lacuri cu barci pentru copii sau pentru adulti, de zone de picnic, de locuri de joaca pentru copii cu specificarea limitei de varsta, tiroliene, mini parc Disney, trenulet, fantana cibernetica cu joc de lumini si sunete, restaurante, toalete, etc. Locurile de joaca si tot parcul in ansamblu este sigur, bine realizat, respectand normele de protectie.

Este un loc foarte bine amenajat, cu multa verdeata, alei largi, flori si bun gust. Aici poti petrece fara probleme o dupa- amiaza intreaga.

Atomium Brussel -Parque Europa

Atomium Brussel -Parque Europa

Intrarea in parc este libera, nu se percepe taxa de intrare.

Spania 708

Turnul Eiffel – Parque Europa

 

Spania 713

Spania 715

Turnul Londrei

Turnul Londrei

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

*